Internationaal erkende Marketing Opleidingen

VOOR DIEGENEN DIE ALLEEN HET BESTE WILLEN

Post-Hbo+ opleidingen

Onze partners die binnenkort deze Post-Hbo+ opleidingen mogen uitvoeren doorlopen momenteel een zeer strenge accreditatie. Partners die je niet alleen kunnen opleiden tot een topper maar tevens leiden tot een van de internationaal erkende marketingregistertitels SCPM™ of CME®.
Op dit moment zijn binnen de Benelux alleen de online opleidingsvarianten beschikbaar.
Indien je hier al meer informatie over ons wenst, neem contact met ons op.

Ga jij ook voor het beste en internationale erkenning?

Sales & Marketing Executives International, Inc. (SMEI) is de enige associatie ter wereld die al sinds 1980 sales certificeringsprogramma’s beheert en aanbiedt die de toets der kritiek kunnen doorstaan. SMEI’s sales certificeringsprogramma’s worden over de gehele wereld erkend als de beste die er op dit gebied bestaan.

Er zijn natuurlijk andere (certificerings)programma’s in de wereld van sales. Geen van deze programma’s kan vooralsnog voldoen aan alle van de volgende criteria:

  • wereldwijd gerespecteerd en geaccepteerd,
  • hbo+/academisch niveau,
  • toetsingscriteria die de kwaliteit boven elke vorm van twijfel verheffen,
  • onafhankelijke borging van kwaliteit,
  • permanente educatie eis voor titelhouders.

Het is dus begrijpelijk dat veel professionals van toonaangevende ‘global enterprises’, zoals Xerox, HP, 3M tot aan de Bank of China, de voorkeur geven aan een SMEI-certificeringsprogramma. SMEI’s hoge certificeringsstandaards hebben zelfs hun aantrekkingskracht op universiteiten. Een van de top 50 beste universiteiten ter wereld, University of British Colombia (UBC), heeft haar sales- & marketingprogramma’s laten accrediteren door de SMEI.

Waarom een SMEI gecertificeerde opleiding?

Waarmee onderscheiden deze opleidingen zich?

Ten opzichte van reguliere salesopleidingen springen 5 verschillen er uit:

  • In tegenstelling tot het gros van alle opleidingsinstituten wordt een deelnemer getoetst. Alleen met een score van 75% of hoger krijgt een professional zijn of haar registertitel.
  • Kerncompetenties zijn gebaseerd op universele, internationale standaarden. Saleskennis stopt niet bij onze landsgrenzen.
  • Vanwege de steeds verdere globalisering van producten en diensten, wordt de professional vertrouwd gemaakt met de Engelse ‘glossary of sales & marketing terms’.
  • Omdat alom bekend is dat kennis van een training of opleiding binnen enkele maanden decimeert, vereist een registertitel permanente jaarlijkse educatie.
  • Zij die het examen halen, conformeren zich aan een ‘Code of Ethics’.

SMEI-Afb-vissen2

Het belangrijkste dat wij je bieden is dat je jezelf onderscheidt “from the rest of the pack”

Trainer op het gebied van marketing?

Bent u een doorgewinterde trainer op het gebied van marketing? Hebt u verifieerbare referenties die dit kunnen aantonen? En bent u geïnteresseerd om de bevoegdheid te krijgen om Marketing Professionals op te leiden en voor te bereiden op het SCPM™ of CME® examen? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden & voorwaarden.