Het aanbod aan inspiratie van SMEI-Europe 

SMEI-Europe faciliteert sales- & marketingprofessionals in kwalitatief goede bijeenkomsten, (online) masterclasses. Hieronder vind je het aanbod voor de komende periode.

Onderstaande (online) Masterclasses zijn inmiddels geweest…

Sfeerimpressie Masterclasses

Wat anderen zeggen over onze Masterclasses

“De Sales & Marketing Circle van de SMEI zijn voor mij een mooie gelegenheid om  verder te blijven ontwikkelen. Door het aanbod van diverse onderwerpen en sprekers blijven deze bijeenkomsten de beste manier om mijn register titel te behouden en daarmee mijzelf te kunnen onderscheiden.

Het belangrijkste voor mij is dat ik kan sparren met andere Sales & Marketing professionals en dat ik elke bijeenkomst weer nieuwe inzichten krijg”.

Arsène te Beek, Key Accountmanager bij Alternapak

“In de sport zie je dat men vele uren traint om in de wedstrijd te scoren, een topprestatie weg te zetten en/of te winnen. In de sales zijn we eigenlijk heel de dag wedstrijden aan het spelen. In de bijeenkomsten van de SMEI neem je de tijd en rust om samen met vakgenoten geïnformeerd te worden en in gesprek te gaan over nieuwe ontwikkelingen, inzichten en veranderingen. De inhoud maar ook de gesprekken tussen en na de round-tables geven me iedere keer weer nieuwe inzichten en inspiratie die ik kan toepassen in mijn dagelijkse werk”.

Bas van Seters, Manager KlantContact bij Regiobank
“De SMEI roundtable sessies die ik bij heb mogen wonen, vond ik leuk en leerzaam.
Leuk omdat ik mensen ontmoet die willen leren en kennis willen delen, die relaties en verbanden willen leggen om samen verder te komen.
Interessant omdat de onderwerpen aansluiten bij ons vak en tegemoet komen aan een brede interesse.
Een leven lang leren is de toekomst, waar we met deze bijeenkomsten aan bouwen.
Ik ga weer extra enthousiast aan de slag na een SMEI bijeenkomst en verheug me op de volgende keer!”
Jannie Kooij, Accountmanager bij Reinaerdt Deuren bv

“De roundtables zijn een mooie manier om je saleskennis bij te houden en ondertussen bedrijven te ontmoeten waar je wellicht zaken mee kunt doen”.

Henny J. Slotboom, Sales Director bij BNP Paribas Leasing Solutions NV

“De roundtables van de SMEI kenmerken zich altijd door:

Kennis die wordt opgedaan tijdens een bijeenkomst pragmatisch is en vrijwel altijd direct inzetbaar
Onderwerpen die voor sales in alle branches van toepassing zijn
Mooie mix van bedrijven en contacten met de mogelijkheid in een Ongedwongen sfeer, te netwerken, op verschillende locaties in het land bij de SMEI leden thuis!
Last but not least het bieden van de mogelijkheid tot de noodzakelijke continue ontwikkeling van jezelf, als het gaat om Sales en Marketing
En… ben je lid van de SMEI, dan zijn de roundtables gratis of met een aanzienlijke korting te bezoeken”.

Harold Nijkamp, Industry Director bij Concordia de Keizer

“Wat me vooral aanspreekt is dat het heel verschillende onderwerpen zijn die de revue passeren. Het wisselt van een filosofische bijeenkomst bij een psychiater tot diepgaand inzicht in inkoopgedrag van multinationals tot het geven van een presentatie met een rode clownsneus op. De bijeenkomsten zetten me vaak pas enkele dagen later aan het denken; waar ging het nu echt om, wat is de achtergrond, hoe doen anderen personen/bedrijven bepaalde zaken, hoe kan ik dat wat de revue passeerde zelf toepassen etc.? De SMEI bijeenkomsten houden me scherp (halen me uit de vertrouwde omgeving) en geven me de nodige inzichten/antwoorden waarvan ik soms niet eens wist dat ik ze nodig had. Dus al met al een zeer welkome aanvulling”.

Roy Kazen, Business Development Manager bij Ottevanger Milling Engineers